CSE: Συνεργασία με Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Το Κέντρο Αειφορίας (CSE) χαιρετίζει την πρόσφατη διάκριση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας με το  Αριστείο Εταιρικής Υπευθυνότητας για το Πρόγραμμα Εθελοντισμού εργαζομένων «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ», στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαφημιζόμενων Ελλάδος και πραγματοποιήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 2013.

Το Κέντρο Αειφορίας ως διαχρονικός στρατηγικός συνεργάτης επί των θεμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας έχει συμβάλει ενεργά στον σχεδιασμό και την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας  έχοντας σχεδιάσει ανάλογες πρωτοπόρες δράσεις που μπορούν να γίνουν «οδηγός» και πρότυπο για ακόμα περισσότερες υπεύθυνες επιχειρήσεις.

Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν εργαζόμενοι της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, οι οποίοι προσφέρουν εθελοντική εργασία σε τρεις Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς στην Ελλάδα: το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Το Εργαστήρι» στην Αθήνα, την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών στη Θεσσαλονίκη και στον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου-ΑγκαλιάΖΩ στην Πάτρα.

Ο κ. Μηνάς Μαυρικάκης, Διευθυντής Επικοινωνίας & Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας δήλωσε σχετικά: «Όλοι εμείς στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη βράβευσή μας η οποία μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στο ουσιαστικό έργο των Μη Κυβερνητικών Οργανισμών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ένα χρόνο τώρα. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την εφαρμογή προγραμμάτων ανταπόδοσης στην κοινωνία, ενισχύοντας τις πρωτοβουλίες μας για ένα θετικό κοινωνικό αποτύπωμα, που είναι και η ουσία του ρόλου μας ως υπεύθυνου εταιρικού πολίτη. Η συνεργασία μας με το Κέντρο Αειφορίας συμβάλλει ουσιαστικά στην υλοποίηση του σχεδιασμού μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ