Technogym: Λανσάρει την καμπάνια «Let’s move for Rio»

Η Technogym είναι  αποκλειστικός προμηθευτής και εξοπλίζει με μηχανήματα γυμναστικής όλα τα αθλητικά κέντρα προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016. Για την Technogym οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο αποτελούν την έκτη Ολυμπιακή της εμπειρία, μετά το Σύδνεϋ το 2000, την Αθήνα το 2004, το Τορίνο το 2006, το Πεκίνο το 2008 και το Λονδίνο το 2012. Στο Ρίο, η Technogym θα εξοπλίσει 15 κέντρα, με περισσότερα από 1.200 όργανα γυμναστικής για την προετοιμασία των περίπου 10.500 αθλητών που παίρνουν μέρος στους αγώνες.

Η δέσμευση της Technogym για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, επεκτείνεται πέρα από το ρόλο της ως επίσημος προμηθευτής οργάνων γυμναστικής, θέτοντας ως στόχο να συνεισφέρει ουσιαστικά στην διατήρηση της κληρονομιάς του Ολυμπιακού πνεύματος και μετά τη λήξη των αγώνων. Ξεκινώντας από τις 24 Ιουλίου, η Technogym ξεκινά την καμπάνια κοινωνικού χαρακτήρα «Let’s move for Rio». Στόχος της καμπάνιας είναι να προσφερθεί μέρος του αθλητικού εξοπλισμού που θα χρησιμοποιηθεί στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις για την ενίσχυση της κληρονομιάς του Ολυμπιακού πνεύματος και μετά τους αγώνες. Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της Technogym «My wellness cloud», κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, αθλητές και λάτρεις των αθλημάτων και της ευεξίας, θα έχουν τη δυνατότητα να «μετρήσουν» την απόδοσή τους –τόσο μέσω του εξοπλισμού όσο και μέσω του mobile app της Technogym- και να την μετατρέψουν σε εξοπλισμό, τον οποίο η Technogym θα δωρίσει σε 22 δημόσια γυμναστήρια σε υποβαθμισμένες περιοχές του Ρίο.

Ο Nerio Alessandri, Πρόεδρος και Ιδρυτής της Technogym, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε επιλεγεί για 6η φορά ως επίσημος προμηθευτής των Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτό το σημαντικό επίτευγμα αποτελεί μια νίκη για όλη την ομάδα της Technogym, αλλά και μια ισχυρή απόδειξη των καινοτόμων προϊόντων και των υψηλών προτύπων μας». Επίσης, πρόσθεσε ότι «οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο το 2016 θα αποτελέσουν μια μοναδική ευκαιρία για την προώθηση της ευεξίας τόσο στη Βραζιλία όσο και σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική καθώς επίσης θα οδηγήσουν σε αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τακτική σωματική άσκηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ