Νέο site για το Ίδρυμα Γ&Α Μαμιδάκη

Το νέο site, που σχεδιάστηκε με οδηγό το όραμα της Τζίνας Μαμιδάκη, υποστηρίζεται από την SiEBEN.

“Πολιτισμός είναι όλα. Πολιτισμός είναι η ιστορία, είναι το περιβάλλον, φυσικό και ανθρωπογενές, είναι η τέχνη, είναι η φιλοξενία, είναι η κοινωνία, είναι οι άνθρωποι. Πολιτισμός, είναι ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδράς με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον”. H Τζίνα Μαμιδάκη βασισμένη σε αυτό τo προσωπικό της όραμα δημιούργησε το Ίδρυμα Γ. & Α. Μαμιδάκη.

Από την έναρξή του μέχρι και σήμερα αποστολή του Ιδρύματος είναι η ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της χώρας, η προβολή και υποστήριξη του ανθρώπινου κεφαλαίου της, η ενδυνάμωση της κοινωνίας μέσα από εκπαιδευτικές δράσεις, η απελευθέρωση των δημιουργικών και επιχειρηματικών δυνάμεων της Ελλάδας, η ενίσχυση και ο εμπλουτισμός των δεσμών τουρισμού και πολιτισμού, η αποκατάσταση και η προστασία του περιβάλλοντος.

Με οδηγό το όραμα της Τζίνας Μαμιδάκη και με στόχο την ανάδειξή του, σχεδιάστηκε το νέο site του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη, www.gnamamidakisfoundation.org, και υποστηρίζεται από την εταιρία SiEBEN.

Μέσα από το νέο site του το Ίδρυμα θα μπορέσει να επικοινωνήσει ακόμη πιο αποτελεσματικά την αποστολή του, ώστε όλο και περισσότεροι Έλληνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό να γνωρίσουν ότι έχουν στο πλευρό τους ένα σημαντικό σύμμαχο στην ανάδειξη της δημιουργικής Ελλάδας.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη λειτουργία του νέου site μας, και είμαστε βέβαιοι ότι με την αρωγή του διαδικτύου θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας και θα πάει ακόμη πιο μακριά και πιο βαθιά η γνώση ότι η Ελλάδα είναι σήμερα πιο πολύ από ποτέ μία εξαιρετικά δημιουργική και παραγωγική χώρα”, δήλωσε η Τζίνα Μαμιδάκη.

“Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας να συνεργαζόμαστε άριστα με έναν τόσο μεγάλο και υγιή οργανισμό” δήλωσε ο Ισίδωρος Σιδερίδης, Managing Director της SiEBEN.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ