Το Becel Pro-Activ στη Βόνιτσα

Με τελευταίο σταθμό τη Βόνιτσα ολοκληρώθηκε για το 2013 το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Βecel pro-activ «Διαδρομές Καρδιάς» με μια σημαντική επιτυχία: Το 84% των κατοίκων που ακολούθησαν το πρόγραμμα του Becel pro-activ μείωσαν αποτελεσματικά τη χοληστερίνη τους.

Το Becel pro-activ βρέθηκε κοντά στους κατοίκους της Βόνιτσας με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μείωσης της χοληστερίνης, συμβάλλοντας στο γενικότερο τρόπο ζωής και διατροφής τους. Αφού εξέτασε δωρεάν τα επίπεδα χοληστερίνης των κατοίκων, έδωσε τη δυνατότητα σε όσα άτομα εμφάνισαν υψηλά επίπεδα χοληστερίνης να συμμετέχουν δωρεάν στο πρόγραμμα 3 εβδομάδων. Το Becel pro-activ φρόντισε οι συμμετέχοντες να παρακολουθούνται από διαιτολόγο σε εβδομαδιαία βάση, να ασκούνται με γυμναστή αλλά και να καταναλώνουν καθημερινά προϊόντα Becel pro-activ, μειώνοντας τα υψηλά επίπεδα χοληστερίνης τους εύκολα και αποτελεσματικά.

Χάρη στο πρόγραμμα που πραγματοποιεί εδώ και 6 χρόνια το Becel pro-activ, με στόχο την ευαισθητοποίηση γύρω από την υγεία της καρδιάς, πάνω από 36.000 άτομα σε 51 πόλεις της Ελλάδας, εξέτασαν δωρεάν τη χοληστερίνη τους και ενημερώθηκαν για τον τρόπο ελέγχου και μείωσης των επιπέδων της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ