Πέντε χρόνια «Κάποια Δάση Έχουν τη Δική τους Αύρα»

Πέντε χρόνια τώρα το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον σχεδίασε και υλοποίησε το περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Κάποια Δάση Έχουν τη Δική τους Αύρα» με στόχο την προστασία της ελληνικής φύσης.

Με στόχο την ανάκτηση φυσικής ισορροπίας στα ελληνικά δάση και με υπεύθυνη στάση απέναντι στο περιβάλλον, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, έχει φυτέψει και φροντίσει 29.140 δέντρα σε 7 περιοχές της Ελλάδας, που συμπεριλαμβάνουν τα: Παναχαϊκό Όρος, Δάσος Κρυσταλλοπηγής, Πάνειο Όρος, Υμηττός, Σέιχ Σου, Τριάδι του Δ. Θέρμης και Πλατύ Βουνό στη Πάρνηθα.

Το πρόγραμμα δεντροφύτευσης υλοποιείται σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες προκειμένου να εξασφαλιστεί η φροντίδα των δέντρων για 3 χρόνια που είναι το απαραίτητο διάστημα για να μπορούν να μεγαλώσουν μόνα τους.

Σημειώνεται πως το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως για την περιβαλλοντική του υπευθυνότητα και δράση καθώς το πρόγραμμα “Κάποια Δάση έχουν τη δική τους Αύρα” κέρδισε το 1ο παγκόσμιο βραβείο στα “Water Innovation Awards 2012”, στην κατηγορία “Καλύτερο πρόγραμμα περιβαλλοντικής δράσης και ευαισθησίας”.

http://www.youtube.com/watch?v=X6eRoOddwWY

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ