Η AbbVie Running Team ξεκίνησε να γράφει χιλιόμετρα

Με σύνθημα «Together We Run», τα μέλη της AbbVie Running Team στήριξαν με την προσπάθειά τους το Σύλλογο Ατόμων με νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αττικής.

Η ομάδα ήταν μεγάλη και δυνατή. Συνολικά τριάντα εργαζόμενοι (30) της AbbVie, δημοσιογράφοι, μέλη του Συλλόγου και φίλοι έτρεξαν μαζί την Κυριακή 9 Μαρτίου. Χωρίς να πτοηθούν από τις κακές καιρικές συνθήκες, διήνυσαν την απόσταση των 20χλμ. του αγώνα έχοντας ως μοναδικό στόχο την προσφορά.

Για κάθε χιλιόμετρο ανά δρομέα της ομάδας, η βιοφαρμακευτική προσέφερε ως δωρεά 4 ευρώ προς το Σύλλογο Ατόμων με νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αττικής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AbbVie και ενεργό μέλος της ομάδας, κ. Πασχάλης Αποστολίδης, δήλωσε: «Αυτός ο αγώνας ήταν μόνο η αρχή. Για εμάς, κάθε αγώνας αποτελεί και ένα σκοπό. Μια ακόμα ευκαιρία να βρεθούμε ως μία ομάδα κοντά στους συνανθρώπους μας. Να στηρίξουμε όλοι μαζί τους ασθενείς που αποτελούν το επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας ως εταιρεία. Να είστε σίγουροι ότι η AbbVie Running Team έχει πολλά χιλιόμετρα δρόμου και προσφοράς ακόμα μπροστά της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here