Πρόγραμμα της ΔΕΛΤΑ στο Μιχάλης Κακογιάννης

Η ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε., στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, διενεργεί σειρά εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών επισκέψεων σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία της χώρας, με στόχο την εκπαίδευση και ενημέρωση των μικρών παιδιών, σε θέματα ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής. Οι επισκέψεις αυτές πραγματοποιούνται από άρτια εκπαιδευμένες Συμβούλους του βραβευμένου Κέντρου Ενημέρωσης ΔΕΛΤΑ, που εξειδικεύεται σε θέματα διατροφής και υγείας, και στοχεύουν στην ουσιαστική προσφορά στους τομείς της Παιδείας, της Υγείας και του Πολιτισμού.

Την πρωτοβουλία της ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ υποδέχτηκε το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, το οποίο θα φιλοξενήσει το διαδραστικό πρόγραμμα «Ταξίδι στην Πρωινοχώρα», την Κυριακή 6 Απριλίου.

Πρόκειται για μία διαδραστική αφήγηση της ιστορίας «Ταξίδι στην Πρωινοχώρα», για παιδιά ηλικίας 3 έως 10 ετών, μέσω της οποίας τα παιδιά μαθαίνουν, πώς ένα υγιεινό και ισορροπημένο πρωινό προσφέρει την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να ξεκινήσουν σωστά την ημέρα τους.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ταξίδι στην Πρωινοχώρα» ξεκίνησε το Μάρτιο του 2011. Μέσα σε μία τριετία έχει επισκεφτεί περισσότερα από 200 Νηπιαγωγεία και Παιδικούς Σταθμούς σε Αθήνα και επαρχία. Περισσότερα από 8.500 παιδιά το έχουν παρακολουθήσει, τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ