Rebuild Kefalonia με τα κανάλια Novasports!

Σταθερά υποστηρικτές ενεργειών που αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου, τα κανάλια Novasports, συμμετέχουν στην πρωτοβουλία Rebuild Kefalonia (www.rebuild-kefalonia.com), μία διοργάνωση της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά στα παιδιά των σεισμοπαθών κατοίκων της Κεφαλονιάς μέσα από τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Αγάπη Παιδιών-Lovekids».

Ο αγώνας αλληλεγγύης προς τους πληγέντες,  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 και ώρα 19:00 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α και θα προβληθεί ζωντανά από τα κανάλια Novasports. Παλαίμαχοι άσσοι του ποδοσφαίρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα φορέσουν ξανά τις φανέλες τους προκειμένου να στηρίξουν την πρωτοβουλία. Με κεντρικό σύνθημα «Όταν θέλει… η Ελλάδα μπορεί», η διοργάνωση αποτελεί μία ομαδική προσπάθεια με μοναδικό στόχο την ηθική και υλική στήριξη των παιδιών του νησιού που πλήγηκε από τον πρόσφατο σεισμό.

Τα κανάλια Novasports προσκαλούν όλους τους Έλληνες να παρευρεθούν την Παρασκευή το απόγευμα στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α όχι μόνο για να παρακολουθήσουν έναν θεαματικό αγώνα αλλά και για να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο ειδικός λογαριασμός για τα παιδιά των Κεφαλονιτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς, θα υπάρξουν μουσικά διαλείμματα με αγαπημένους καλλιτέχνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ