H Team ΟΠΑΠ στον Μαραθώνιο της Ρώμης

Δύο μέλη της “team ΟΠΑΠ”, της ομάδας που δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή του κοινού για τον 31Ο Μαραθώνιο της Αθήνας, πέταξαν στη Ρώμη για να συμμετέχουν στον επετειακό 20ο Μαραθώνιο της ιταλικής πρωτεύουσας, την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014. Τα τυχερά μέλη της “team ΟΠΑΠ”, που προέκυψαν μετά από κλήρωση, ολοκλήρωσαν τη διαδρομή  των 5 χλμ στην αιώνια πόλη και επέστρεψαν στην Αθήνα με μια ακόμα εμπειρία στη βαλίτσα τους!

Η ΟΠΑΠ κάλυψε όλα τα έξοδα συμμετοχής, διαμονής και μετακίνησης των δύο τυχερών και των συνοδών τους για το ταξίδι τους στη Ρώμη.

Οι δύο συμμετέχοντες επέστρεψαν χθες στην Αθήνα και σαφώς ενθουσιασμένοι δήλωσαν: «Η εμπειρία ήταν μοναδική. Δεν περιμέναμε ότι από τη συμμετοχή μας στο Μαραθώνιο της Αθήνας, θα καταλήγαμε στον Μαραθώνιο της Ρώμης με τα χρώματα της ΟΠΑΠ. Το συναίσθημα να εκπροσωπείς τη χώρα σου στο εξωτερικό είναι μοναδικό. Είμαστε υπερήφανοι για τη συμμετοχή μας στην “team ΟΠΑΠ” και ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την ΟΠΑΠ για τη διοργάνωση και γι’ αυτή την αξέχαστη εμπειρία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ