Air Liquide: Στήριξη σε Ακρίτα Μεσοχωρίου

    Ανταποκρινόμενη θετικά στο αίτημα του αθλητικού σωματείου της Φλώρινας «ΑΚΡΙΤΑΣ Μεσοχωρίου», η Air Liquide Hellas, χορήγησε τα έξοδα διαιτησίας για το 2014, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει κανονικά το τοπικό πρωτάθλημα. Η ομάδα, η οποία έχει παρουσία στα γήπεδα της Δυτικής Μακεδονίας από το 1956, και κατά καιρούς έχει αποτελέσει την ομάδα στην οποία έπαιζαν οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους στη μονάδα της εταιρείας που λειτουργεί στην περιοχή, διοργάνωσε την Κυριακή 10 Μαρτίου φιλικό αγώνα προς τιμή της Air Liquide Hellas, εκπρόσωποι της οποίας παραβρέθηκαν και την χειροκρότησαν.

    «Οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι και χρειαζόμαστε επιπλέον στήριξη.  Δυστυχώς, οι πόροι του σωματείου μας δεν επαρκούν για την κάλυψη όλων των υποχρεώσεων για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Air Liquide Hellas στηρίζει το Μεσοχώρι και την ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Στην τοπική ομάδα παίζουν παιδιά, έφηβοι και ενήλικες και αποτελεί πραγματικά το καμάρι της περιοχής μας», δήλωσε ο κος Στέφανος Δήμου, Πρόεδρος του Σωματείου.

    Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο συνεισφοράς της Air Liquide Hellas στην αναβάθμιση της περιοχής μέσω δράσεων, όπως η παροχή τεχνικής υποστήριξης και εξοπλισμού σε όλες τις υδρευτικές γεωτρήσεις, οι εργασίες συντήρησης και επισκευής των αγροτικών δρόμων σε ετήσια βάση μετά την πάροδο της χειμερινής περιόδου, η κατασκευή περιπτέρων αναψυχής και παιδικής χαράς. Παράλληλα, η εταιρεία έχει υποστηρίξει έργα όπως η συνεισφορά στη θέρμανση της εκκλησίας, το βάψιμο του σχολείου, η επισκευή του αγροτικού ιατρείου και η παροχή εξοπλισμού γραφείου στις τοπικές κοινότητες.

    Ο Michel Darrieus, Γενικός Δ/ντής της Air Liquide Hellas και Διευθυντής της Γεωγραφικής Ζώνης ΝΑ Ευρώπης δήλωσε: «Όντας ο ηγέτης της ελληνικής αγοράς για περισσότερο από 100 χρόνια, η Air Liquide Hellas υποστηρίζει την εξέλιξη των τοπικών κοινωνιών».

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ