Παπαδοπούλου: Χορηγός του πρώτου Hydra’s Trail Event

Το Σαββατοκύριακο 5-6 Απριλίου η εταιρεία Παπαδοπούλου, ως χρυσός χορηγός της ξεχωριστής αθλητικής διοργάνωσης «Hydra’s Trail Event – Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος», υποδέχθηκε περισσότερους από 500 αθλητές από όλη την Ελλάδα στο νησί της Ύδρας. Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν για καλό σκοπό, καθώς τα έσοδα από το ποσό των συμμετοχών δόθηκαν για την κάλυψη των αναγκών του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας.

Με μία σειρά από δραστηριότητες, η εταιρεία Παπαδοπούλου καλωσόρισε τους φίλους του ορεινού τρεξίματος στην Ύδρα, προσφέροντάς τους Digestive Bars Παπαδοπούλου, ενώ όλοι οι επισκέπτες του νησιού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις γεύσεις των Cream Crackers, Digestive, Μιράντα, Mascot, Γεμιστών και πολλών άλλων προϊόντων. Το βράδυ του Σαββάτου, το μουσικό συγκρότημα Vanilla Swing, έδωσε ένα εορταστικό χαρακτήρα στην αθλητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά στη χώρα.

Μεταξύ των αθλητών που έλαβαν μέρος στο φετινό αγωνιστικό διήμερο «Hydra’s Trail Event – Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος» ήταν γνωστοί Έλληνες αθλητές και λάτρεις του ορεινού τρεξίματος όπως οι Θεοδωρακάκος Δημήτρης, Φωτιάδης Αλέξανδρος, Στεφανής Σταύρος, Διαλεκτός Γιώργος, Μαλάι Μαρία, Αρκουμάνης Φάνης, Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος και  Κωστόπουλος Νίκος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ