Ο Απολογισμός Βιώσιμης Ανάπτυξης της Vodafone

Η Vodafone παραμένει προσηλωμένη στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης, και παρουσιάζει για ενδέκατη συνεχή χρονιά τον ετήσιο Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης που αφορά στην περίοδο Απρίλιος 2012-Μάρτιος 2013.

Στόχος του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης της Vodafone, είναι η εταιρεία να συνεχίσει να λειτουργεί υπεύθυνα και να κάνει αποδοτική χρήση των φυσικών πόρων, της ενέργειας και των υλικών. Ταυτόχρονα αξιοποιεί την τεχνολογία της για να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας με παράλληλα οφέλη για το περιβάλλον, αλλά και της ελληνικής κοινωνίας, καλύπτοντας πραγματικές σημερινές ανάγκες.

Η κα. Αγγελική Μπούρα, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων στη Vodafone Ελλάδας δήλωσε σχετικά: «Η συμβολή στη Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί για όλους εμάς στη Vodafone στρατηγική επένδυση και μέρος της καθημερινής μας λειτουργίας. Ο 11ος Απολογισμός Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι το επιστέγασμα της συνεχούς και συστηματικής προσπάθειας μας να λειτουργούμε υπεύθυνα επικεντρώνοντας τη δραστηριότητά μας στη λειτουργία μας και επιφέροντας παράλληλα σημαντικά οφέλη στην κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε».

Ο 11ος Απολογισμός της Vodafone, κατατάσσεται για 4η συνεχή χρονιά μετά από έλεγχο ανεξάρτητου φορέα, στο επίπεδο εφαρμογής Α+ των δεικτών GRI (Έκδοση 3.1), και το περιεχόμενο του διασφαλίζεται, σύμφωνα με το Πρότυπο ΑΑ1000, ώστε να ανταποκρίνεται στις αρχές της συμμετοχικότητας, ουσιαστικότητας και ανταπόκρισης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here