H AXA στήριξε το “Lamia Night & Run 2014”

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική και ο αποκλειστικός Συνεργάτης της στη Φθιώτιδα, κ. Γιώργος Λύτρας, στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας της Eταιρείας, στήριξαν το νυχτερινό αγώνα δρόμου 10.000 & 3.000 μέτρων “Lamia Night & Run” που πραγματοποιήθηκε στις 12 Απριλίου 2014, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Το σήμα για την εκκίνηση του αγώνα έδωσε η Χρυσή Ολυμπιονίκης, Αθανασία Τσουμελέκα.

Το “Lamia Night & Run” ανήκει στην κατηγορία Cityrun και αποτελεί μια επίσημα μετρημένη, ασφαλή και πιστοποιημένη διαδρομή που διέρχεται από όλη την πόλη της Λαμίας. Η επιτυχημένη διοργάνωση του 2013 αποτέλεσε παρακαταθήκη για τις συμμετοχές του 2014, οι οποίες ήταν αισθητά αυξημένες, καθώς 1.550 πολίτες από όλες τις ηλικίες συμμετείχαν στον αγώνα.

Η ΑΧΑ στήριξε τη διοργάνωση στο πλαίσιο της προώθησης της άθλησης και του υγιεινού τρόπου ζωής και σε ευθυγράμμιση με τη στρατηγική της για μείωση των ασφαλιστικών κινδύνων μέσα από την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση.
Εκ μέρους της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, ο συνεργάτης της κ. Γιώργος Λύτρας βρέθηκε κοντά στους συμμετέχοντες σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, παρέχοντας χρήσιμες συμβουλές για την κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ