Η Elbisco Υποστηρικτής της Ελληνικής Προεδρίας

H Elbisco στηρίζει ενεργά το έργο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσφέροντας προϊόντα μοναδικής ποιότητας και διατροφικής αξίας.

Ειδικότερα, ως Υποστηρικτής, η Elbisco χορηγεί σε μηνιαία βάση μια σειρά προϊόντων από τις μάρκες της, Αλλατίνη και Elite, για την κάλυψη αναγκών τροφοδοσίας των επίσημων συναντήσεων και εκδηλώσεων, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Elbisco, Δημοσθένης Ραμαντάνης, δήλωσε σχετικά: «Η Elbisco, μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία με ισχυρή παράδοση και δυναμικό προφίλ, δεν θα μπορούσε να λείπει από την εθνική προσπάθεια της Ελλάδας, να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε..Στόχος μας είναι να συμβάλουμε σε ένα υψηλό επίπεδο διοργάνωσης και φιλοξενίας, δίνοντας την ευκαιρία στους υψηλόβαθμους προσκεκλημένους να γνωρίσουν γεύσεις, που οι ελληνικές οικογένειες έχουν αγαπήσει και προτιμούν εδώ και δεκαετίες.

Ταυτόχρονα, όμως, σε μια κρίσιμη καμπή για την οικονομία και τη διεθνή εικόνα της χώρας, θέλουμε να ενισχύσουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα διαθέτει σύγχρονες, καινοτόμες βιομηχανίες, ικανές να πρωταγωνιστήσουν στην ανάπτυξη της επόμενης ημέρας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ