AIG: Σύμπραξη με Praksis και Φλόγα

Οι εργαζόμενοι της AIG βρέθηκαν δίπλα σε ανθρώπους που δοκιμάζονται και στήριξαν με το δικό τους τρόπο το πολύτιμο έργο της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης PRAKSIS και του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα» συμβάλλοντας με κάθε δυνατό μέσο σε ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Εθελοντικής Εργασίας της AIG που διήρκεσε από τις 6 έως και τις 13 Απριλίου, στελέχη της εταιρείας στην Ελλάδα προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο παιδότοπο του Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων του προγράμματος “ΣΥΝ στο ΠΛΗΝ” της Μ.Κ.Ο. PRAKSIS. Παράλληλα, εκπαίδευσαν επισκέπτες του Κέντρου με στόχο την εξοικείωσή τους με τις νέες τεχνολογίες και την καλλιέργεια δεξιοτήτων για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους στην αγορά εργασίας, ενώ εργαζόμενοι της AIG ανέλαβαν την μετάφραση κειμένων για την επικοινωνία των ενεργειών της Μ.Κ.Ο. στο εξωτερικό. Οι εθελοντικές αυτές δράσεις αποτελούν συνέχεια της δωρεάς 2.200 € που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία προς την PRAKSIS τον Ιανουάριο του 2014.

Επιπλέον, η AIG διοργάνωσε εσωτερικό bazaar με Πασχαλινές λαμπάδες που κατασκεύασαν με μεράκι και αγάπη οι ίδιοι οι εργαζόμενοι και συγκέντρωσε 1.200 € για την κάλυψη των αναγκών του Συλλόγου «Φλόγα».

Ο κ. Giuseppe Zorgno, Διευθύνων Σύμβουλος της AIG Ελλάς Α.Ε., σχολίασε σχετικά: «Για την AIG η προσφορά στην κοινωνία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούρας. Οι άνθρωποί μας διαδραματίζουν ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στις δράσεις μας, δίνοντας το παρών και απαντώντας με συνέπεια και ευθύνη στις ανάγκες των πολιτών της χώρας μας. Για ακόμα μία χρονιά είδαμε ένα σημαντικό μέρος των Ελλήνων εργαζομένων της AIG να ανταποκρίνεται με μεγάλη προθυμία στο κάλεσμα της εταιρείας να συνεισφέρουν έμπρακτα σε κοινωφελείς οργανώσεις  κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Εθελοντικής Εργασίας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ελληνική κοινωνία με ουσιαστικό τρόπο πάντα με την πολύτιμη αρωγή των εργαζομένων μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ