4 χρόνια υποστήριξη για τη γυναίκα από την AVON

Πριν από λίγες ημέρες έκλεισαν 4 χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησε η κινητή μονάδα μαστογράφου το ταξίδι της στη χώρα μας. Από τότε έκανε πολλές διαδρομές, κάλυψε χιλιάδες χιλιόμετρα, επισκέφθηκε εκατοντάδες περιοχές, μοιράστηκαν πολλές χιλιάδες έντυπα, ενημερώθηκαν δεκάδες γυναίκες και προσφέρθηκε δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος σε περισσότερες από 20.000 Ελληνίδες. Η προσφορά μεγάλη, τόσο μεγάλη όσο και η ευγνωμοσύνη των ανθρώπων που αγκαλιάσαμε και των περίπου 300 ύποπτων κρουσμάτων που διαγνώστηκαν.

Η επέτειος των 4 χρόνων συμπίπτει με τη νέα, ανανεωμένη εμφάνιση της μονάδας.

Λίγα λόγια για την κινητή μονάδα:

Την Άνοιξη του 2009 η κινητή μονάδα μαστογράφου, εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, αγοράστηκε από την Avon και δωρίστηκε στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία. Τον Απρίλιο του 2010 ξεκίνησε το πολύτιμο ταξίδι ζωής στη χώρα μας, το οποίο η Avon χρηματοδοτεί εξολοκλήρου χωρίς διακοπή έως και σήμερα.

Μέσα από αυτό το ταξίδι, η Avon Ελλάδας αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι η Εταιρία που νοιάζεται και φροντίζει τις γυναίκες, κάνοντας πραγματικότητα ένα όραμά της, βαθιά ανθρώπινο και αληθινά ουσιαστικό. Η μονάδα επισκέπτεται περιοχές της Ελλάδας (κυρίως απομακρυσμένες πόλεις και χωριά) και προσφέρει δωρεάν μαστογραφίες στις γυναίκες, μαζί με την πρόληψη και την ενημέρωση που τόσο έχουν ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ