Novartis: Στήριξε εκδήλωση για την ΣΚΠ

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας την 28η Μαΐου, ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας οργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση στην πλατεία Κοραή, με την ευγενική υποστήριξη της εταιρίας Novartis.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στήθηκε ένα περίπτερο και έγινε καμπάνια ενημέρωσης από εθελοντές με ΣΚΠ, προς το κοινό για τη νόσο. Με κεντρικό μήνυμα «Δώσε πάσα στη Ζωή» στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν παλαίμαχοι αλλά και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων ο Στέλιος Μανωλάς, ο Ηλίας Ατματζίδης, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Χουαν Ραμόν Ρότσα, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, καθώς και άλλες προσωπικότητες από το χώρο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, όπως ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου και ο Παύλος Γερακάρης.

Όλοι έκαναν μία ευχή για το Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση και πέρασαν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και θετικής σκέψης που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ανθρώπους με ΣΚΠ.

Την Πέμπτη 29 Μαΐου το περίπτερο του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας θα βρίσκεται στον Πειραιά, στην οδό Σωτήρος και Καραίσκου (πίσω από το Δημαρχείο) και μαζί του θα βρίσκεται και ο κόσμος του μπάσκετ για να δώσει και αυτός μία πάσα στη Ζωή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ