Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών από την Praktiker

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, που διοργανώθηκε στα 14 καταστήματα Praktiker σε όλη την Ελλάδα, από τις 19 έως τις 24 Μαΐου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, τα καταστήματα Praktiker σε όλη την Ελλάδα επεφύλασσαν μοναδικές και ευχάριστες εκπλήξεις για τους πελάτες: δωροεπιταγές Praktiker αξίας 100 ευρώ για 140 τυχερούς, εντελώς δωρεάν μεταφορά για όλες τις αγορές που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ανεξαρτήτως αξίας, επιπλέον επιδείξεις προϊόντων για ενημέρωση και εκπαίδευση και ειδικές προσφορές για τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στις επιδείξεις.

Η ανταπόκριση των πελατών ήταν εξαιρετική, καθώς χιλιάδες πελάτες επισκέφθηκαν τα καταστήματα Praktiker κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, για να απολαύσουν την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που προσφέρουν τα Praktiker, με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση του Έλληνα καταναλωτή.

Με την ολοκλήρωση της Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών, ο Γενικός Διευθυντής της Praktiker Hellas, κ. Ιωάννης Σελαλμαζίδης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, τόσο για τη συμμετοχή του καταναλωτικού κοινού όσο κυρίως για την ανταπόκριση των οικογενειών των ανθρώπων μας, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ