Βραβεύονται οι διακριθέντες βάσει CR Index

Το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute) θα βραβεύσει για έκτη συνεχή χρονιά, τις πιο κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνες εταιρείες για το 2013, σύμφωνα µε τον Εθνικό ∆είκτη Εταιρικής Ευθύνης CR INDEX.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 11 Ιουνίου και ώρα 19:30, κατά τη διάρκεια επίσημης εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, θα παρουσιαστούν οι εταιρείες που διακρίθηκαν, βάσει της αξιολόγησης CR Index 2013 για την προσήλωσή τους στην εφαρµογή σηµαντικών δράσεων Εταιρικής Ευθύνης.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν περισσότεροι από 250 εκπρόσωποι από την ελληνική και διεθνή επιχειρηματική κοινότητα,  εκπρόσωποι θεσμικών οργάνων, καθώς και εκπρόσωποι των media.

Χορηγοί επικοινωνίας της τελετής βράβευσης CR INDEX 2013 είναι η εφημερίδα Καθημερινή, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, ο Εκδοτικός Οργανισμός Direction και το ICAP Group, ενώ την εκδήλωση υποστηρίζουν το PRC Group/The Management House, το Centre for Sustainability & Excellence και η Advocate/Burson-Marsteller.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here