Media Strom: Στηρίζει το σύλλογο Στοργή

Πιστός στη θεμελιώδη αξία της κοινωνικής προσφοράς, ο σύλλογος φίλων καρκινοπαθών παιδιών Στοργή με πλούσιο έργο στην ανακούφιση παιδιών που πάσχουν από καρκίνο, συνεχίζει την δράση του στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το επόμενο μεγάλο έργο της Στοργής είναι η δημιουργία και η λειτουργία ενός ξενώνα για τα άρρωστα παιδιά και τους συνοδούς τους όταν έρχονται από περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης. Εκεί θα φιλοξενούνται δωρεάν για όσο διάστημα διαρκεί η θεραπεία τους. Ήδη ο ξενώνας αυτός έχει τελειώσει, βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς και υπολογίζεται ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η λειτουργία του.

Εξοπλισμένος με διάφορους ειδικούς χώρους αλλά και βοηθητικούς χώρους, ο ξενώνας δίνει τη δυνατότητα στις φιλοξενούμενες οικογένειες να καλύπτουν πλήρως όλες τις ανάγκες τους. Η Media Strom ανέλαβε ως μέγας χορηγός τη φροντίδα ύπνου των φιλοξενούμενων του ξενώνα χορηγώντας τα απαραίτητα στρώματα.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 27 Μαΐου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενώνα. Στην τελετή παράδοσης, τη Media Strom εκπροσώπησε ο Διευθυντής Πωλήσεων Βορείου Ελλάδας και δικτύου Franchise της Media Strom Κύριλλος Παπαδόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ