Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία κοντά στο «Εργαστήρι»

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία στήριξε το «Ανοιξιάτικο Πανηγύρι της Αγάπης», που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με αναπηρία «Το Εργαστήρι» στις 29/5 και 1η/6.

Βασικός στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση του προγράμματος κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης και συγκεκριμένα η δημιουργία ενός ακόμα σπιτιού που θα στεγάσει με ασφάλεια ανθρώπους με διαφορετικότητα και ευαισθησία.

Για δύο ημέρες, από τις 10 το πρωί, έως τις 10 το βράδυ, όσοι βρέθηκαν στο Άλσος Κηφισιάς είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων που παράγουν και διαθέτουν προς πώληση οι νέοι του Συλλόγου και να γευτούν εδέσματα και λιχουδιές από όλον τον κόσμο.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εθελοντισμού Εργαζομένων «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ», στήριξε το έργο του Συλλόγου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Οι εργαζόμενοι της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, προσφέρουν εθελοντική εργασία στο Σύλλογο σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν από ενημερωτικές εκδηλώσεις μέχρι βοηθητικές εργασίες στην καθημερινή του λειτουργία. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Ανοιξιάτικο Πανηγύρι Αγάπης»,  εθελοντές της εταιρείας έδωσαν δυναμικό «παρών» και στις δύο ημέρες που διήρκεσε, προσφέροντας έμπρακτη βοήθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ