Accessibility Pass στο Alkyon Resort Hotel & Spa.

Η τελετή απονομής πιστοποιητικών προσβασιμότητας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επίσημης παρουσίασης του ACCESSIBILITY PASS, παρουσία της Υπουργού  Τουρισμού  Όλγας  Κεφαλογιάννη, εκπροσώπων φορέων των ατόμων με αναπηρία, τρίτης ηλικίας και του ξενοδοχειακού χώρου.

Το Πιστοποιητικό Προσβασιμότητας του Alkyon Resort Hotel & Spa παρέδωσε ο κύριος Βύρων Νικολαϊδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος PEOPLECERT στην κυρία Ευαγγελία Πολίτη, Managing Director του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Το 5 αστέρων ξενοδοχείο, με 165 δωμάτια και σουίτες προσφέρει προσβάσιμες εγκαταστάσεις και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό με σκοπό την παροχή υψηλών υπηρεσιών εξυπηρέτησης για ηλικιωμένους και Άτομα Με Αναπηρία όρασης και νόησης.

Οι πιστοποιήσεις του Alkyon Resort Hotel & Spa και του ανθρώπινου δυναμικού του πραγματοποιήθηκαν από τον φορέα πιστοποίησης ‘PEOPLECERT’.

Το ACCESSIBILITY PASS είναι ένα διεθνές πρότυπο πιστοποίησης, που κατατάσσει την προσβασιμότητα των ξενοδοχείων, λαμβάνοντας υπ’ όψη τις υποδομές, τις υπηρεσίες που προσφέρουν και τις δεξιότητες του προσωπικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ