«Τρώμε & Πίνουμε Δυτικά» στο Αγρίνιο

Το «ΜΒΑ Διοίκησης Επιχειρήσεων Τροφίμων» του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων σε συνεργασία με την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, διοργανώνει το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014, στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, το 3ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών με θέμα «Τρώμε & Πίνουμε Δυτικά».

Κορυφαία επιχειρηματικά στελέχη και πανεπιστημιακοί θα παρουσιάσουν και θα σχολιάσουν επιτυχημένες στρατηγικές Μάρκετινγκ από επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που παράγουν στις περιφέρειες  Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων. Συγκεκριμένα, ως ομιλητές θα συμμετέχουν: η κα. Κλεοπάτρα Τσορβατζή – MESSOLONGI FIELDS Ltd, ο κ. Πέτρος  Παραγυιός – ΣΤΕΦΟΣ Κ ΣΙΑ Ε.Ε., ο κ. Ιωβ Μαλακάσης – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ & ΘΩΜΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ Ο.Ε., ο κ. Κωνσταντίνος Μπαζίγος – ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΡΟΜΠΟΛΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ και ο κ. Νικόλαος Σκάρος – Account Manager, Business Insights, IRI. Από την ακαδημαϊκή κοινότητα θα είναι οι κκ. Γεώργιος Πανηγυράκης, Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Προκόπης Θεοδωρίδης, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών. Την συζήτηση θα συντονίσουν οι κκ. Κωνσταντίνος Πιστιόλας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, EY.ΓΕ ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ Α

Στη διάρκεια του Συμποσίου θα παρουσιαστεί για 3η συνεχόμενη χρονιά η πανελλήνια έρευνα «Ελληνικό Προϊόν και Καταναλωτής» των καθηγητών κ.κ. Γεώργιου Μπάλτα και Προκόπη Θεοδωρίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ