ΕΣΕΕ: Ημερίδα για το Eco-Commerce

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς πραγματοποίησε ημερίδα ενημέρωσης στο πλαίσιο του Προγράμματος Eco-Commerce, την Τετάρτη 25 Ιουνίου και ώρα 16.00 στο Μέγαρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

Την ημερίδα χαιρέτησαν οι κ.κ. Βασίλης Κορκίδης Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, Στέφανος Κομνηνός Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Νίκος Μανεσιώτης, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς.

Το ECO-COMMERCE είναι ένα πρόγραμμα της ΕΣΕΕ που συγχρηματοδοτείται από ελληνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους (ΕΚΤ) για την ενίσχυση των μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων, έτσι ώστε να αναλάβουν δράσεις Πράσινης Επιχειρηματικότητας καθώς επίσης και δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Η φιλοσοφία του ECO-COMMERCE είναι να βοηθηθούν οι έμποροι και να ενισχύσουν τις σχέσεις τους με τις τοπικές κοινωνίες, επιδεικνύοντας ευαισθησία στον φυσικό πλούτο της περιοχής και τις ανάγκες των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Υλοποιείται στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο: «Υποστήριξη Δράσεων Πράσινης Επιχειρηματικότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τις Εμπορικές Επιχειρήσεις» (Κωδικός ΟΠΣ: 296254) η οποία είναι ενταγμένη στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ