Δράσεις Αγάπης από την Intermed

    Η ενίσχυση και στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων αποτελούν τους βασικούς στόχους των Δράσεων Αγάπης της Intermed.

    Σε αυτό το πλαίσιο, πρόσφατα, εργαζόμενοι της φαρμακοβιομηχανίας επισκέφθηκαν το «Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΓ. Στυλιανος» που παρέχει φροντίδα σε ορφανά, εγκαταλελειμμένα και κακοποιημένα βρέφη και παιδιά,. Θέλοντας να συνδράμει στη αξιόλογη προσπάθεια του Ιδρύματος για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης,  η  INTERMED  S.A.  ανακαίνισε  και  εξόπλισε πλήρως  το δωμάτιο στο οποίο διαμένουν τα μεγαλύτερα παιδιά, προσφέροντάς τους έτσι ένα ευχάριστο περιβάλλον.

    Επίσης, εργαζόμενοι της εταιρείας επισκέφθηκαν το βραβευμένο,  από την Ακαδημία Αθηνών,  Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα»,  που λειτουργεί ως Στέγη Περίθαλψης και Φροντίδας ορφανών και άπορων κοριτσιών,Κατά  τη συνάντηση με την Διευθύντρια κα Μαύρου,  είχαν  την ευκαιρία να ενημερωθούν  για το  έργο που συντελείται,  τα  εμπόδια  που  το  δυσχεραίνουν,  για  τα  όνειρα  των κοριτσιών,  την  διαδικασία  ένταξης  στην  κοινωνία  μετά  την ενηλικίωση,   την  σπουδαιότητα  της  αναδοχής.

    Ακόμη, επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριο» στο Φίλυρο που παρέχει φροντίδα, μόρφωση, στέγη και ψυχολογική στήριξη σε ορφανά, εγκαταλελειμμένα και κακοποιημένα παιδιά.  Κατά τη συνάντηση με την Αντιπρόεδρο κα Λαγγούση – Παράσχου  οι εργαζόμενοι της Intermed ξεναγήθηκαν  στα 8 σπίτια του Ελληνικού Παιδικού Χωριού, όπου τα παιδιά αναθρέφονται κατά το πρότυπο της οικογένειας, και έτσι δεν ενισχύεται η ιδρυματική συμπεριφορά.

    Tέλος, θα πρέπει να σημειωθεί πως η Intermed  υπήρξε μια εκ των χορηγών της εκδήλωσης “Summer Party για τα παιδιά της Στοργής”, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 4 Ιουνίου 2014, υποστηρίζοντας έτσι το πολύτιμο έργο του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή».

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ