Πιστοποίηση Breeam για το ΑB Green Store!

Το Breeam αποτελεί ένα πολυεθνικό, διεθνώς αναγνωρισμένο,  σύστημα αξιολόγησης, διαβάθμισης και πιστοποίησης οικολογικών κτιρίων, που ανήκει στο διεθνή οργανισμό BRE. Ο Οργανισμός, από την ίδρυση του (1990) έως και σήμερα, έχει αξιολογήσει και πιστοποιήσει περισσότερα από 200.000 κτίρια παγκοσμίως, προσδίδοντάς τους αναγνώριση και κύρος.

Tο AB Green Store, που απέσπασε πολύ καλή βαθμολογία (57.32% = πολύ καλά), από την 1η Ιουνίου είναι και επισήμως το πρώτο πράσινο κτίριο στην Ελλάδα, καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που τέτοια πιστοποίηση δίνεται για ελληνική κατασκευή!

Εκτός αυτού όμως, στην τελετή απονομής των βραβείων «Σελφ Σέρβις Excellence Awards», που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαΐου, το Green Store διακρίθηκε στην κατηγορία Βιοκλιματικό Κτίριο.

Σημειώνεται πως η ΑΒ, με το Green Store, εγκαινίασε μια νέα εποχή, αναφορικά με την κατασκευή των καταστημάτων της, που προσανατολίζεται στην εφαρμογή πρακτικών οι οποίες μπορούν να παράγουν και να εξοικονομούν ενέργεια σε ποσοστό που φτάνει έως και το 40% σε σχέση με τα συμβατικά καταστήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ