Το Kinder+Sport στηρίζει τον αθλητισμό

Στόχος του Προγράμματος είναι να μυήσει τη μελλοντική γενιά των σημερινών παιδιών σε ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Επιπλέον, στηρίζει διοργανώσεις αθλητικού ενδιαφέροντος σε τοπικό επίπεδο, ώστε να δίνονται ακόμα περισσότερες ευκαιρίες και κίνητρα στα παιδιά να γνωρίσουν τις χαρές της άθλησης.

Φέτος, σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου, το Πρόγραμμα Kinder+Sport προσφέρει στα παιδιά του 12ου Αθλητικού Camp του Δήμου μία μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά διάσημους αθλητές, οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί τους τα οφέλη και τους λόγους που ο αθλητισμός κάνει τη ζωή ακόμα καλύτερη και πιο διασκεδαστική. Ήδη στις πρώτες δύο περιόδους του Αθλητικού Camp, συμμετέχουν περισσότερα από 600 παιδιά, τα οποία μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα έρχονται σε επαφή με μία σειρά αθλημάτων, όπως κολύμβηση, μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, χάντμπολ, τένις, τοξοβολία, Ταε Κβο Ντο και Τζούντο.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Kinder + Sport, η διεθνής πρωταθλήτρια και Χάλκινη Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή επισκέφθηκε τα παιδιά των δύο πρώτων περιόδων του φετινού Αθλητικού Camp του Δήμου Αμαρουσίου και συζήτησε μαζί τους για το σημαντικό ρόλο που παίζει η γυμναστική και τα σπορ στην Yγεία και τη διάθεση.

Τα παιδιά του Αθλητικού Camp του Δήμου Αμαρουσίου παρέλαβαν ταυτόχρονα και ένα ιδιαίτερο δώρο από το Kinder+Sport, τη «τσάντα του μικρού αθλητή», ώστε να έχουν πάντα μαζί τους τον απαραίτητο εξοπλισμό για να περνούν ευχάριστες ώρες κάνοντας τα αγαπημένα τους αθλήματα!

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, ανέφερε σχετικά: «Σκοπός του Αθλητικού Camp του Δήμου μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά μας την ευκαιρία να δοκιμάσουν ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες, αξιοποιώντας δημιουργικά κι ευχάριστα τους μήνες του καλοκαιριού. Είναι χαρά μας που η Ferrero με το πρόγραμμα Kinder +Sport στηρίζει τον αθλητισμό και φέρνει κοντά μας καταξιωμένους αθλητές, πηγή έμπνευσης και υγιή πρότυπα για τα παιδιά μας».

Η Εύη Γιαννίση, Marketing Manager, Ferrero Greece, δήλωσε σχετικά: «Για το Kinder+Sport η φυσική δραστηριότητα αποτελεί βασικό θεμέλιο για την ανάπτυξη και καλή υγεία των παιδιών. Βασική μας πεποίθηση είναι ότι τα παιδιά που είναι δραστήρια από νεαρή ηλικία, έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν πιο ενεργητικοί και υγιείς ενήλικες. Στόχος λοιπόν των δράσεών μας είναι να εμπνεύσουμε τα παιδιά να βάλουν τον αθλητισμό στη ζωή τους, να διασκεδάζουν και να έχουν τελικά μια ακόμα πιο χαρούμενη ζωή. Γιατί για το Kinder+Sport ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και διασκέδαση!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ