Χαμόγελο: Οι δράσεις του πρώτου εξαμήνου

Στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Ιουλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ανακοινώθηκαν τα στατιστικά στοιχεία όλων των δράσεων του Οργανισμού για το α’ εξάμηνο του 2014 και παρουσιάστηκε η νέα καμπάνια «Για τα χιλιάδες παιδιά που συνεχίζουν να έχουν την ανάγκη μας, στήριξε σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Ο πρόεδρος του Οργανισμού, κος Κώστας Γιαννόπουλος, ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα από τα στατιστικά στοιχεία των δράσεων μας για το α’ εξάμηνο του 2014 θα αντιληφθείτε όλοι την τεράστια ανάγκη των παιδιών στην Ελλάδα. Χιλιάδες παιδιά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και στερούνται τα αυτονόητα! Σήμερα είμαστε εδώ για τα χιλιάδες αυτά παιδιά που πρέπει να στηρίξουμε, προσφέροντας πάνω από όλα την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Δεν έχουμε άλλο περιθώριο και δεν κάνουμε εκπτώσεις στα θέματα που αφορούν τα παιδιά! Το α’ εξάμηνο στηρίξαμε 57.056 παιδιά μέσα από όλες μας τις δράσεις: αύξηση 90% σε σχέση με το α’ εξάμηνο του 2013. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανήκει στην ελληνική κοινωνία, άρα σε όλους μας κι όλοι μαζί πρέπει να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη»!

Παράλληλα, κατά τη Συνέντευξη τύπου παρουσιάστηκε και η νέα καμπάνια: Για τα χιλιάδες παιδιά που συνεχίζουν να έχουν την ανάγκη μας, στήριξε σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού»! Στόχος η ενημέρωση του κοινού για την ανάγκη στήριξης του Οργανισμού ώστε να συνεχίσει να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη. Η καμπάνια υλοποιήθηκε χάρη στην ευγενική προσφορά των εταιριών και των ανθρώπων της MAGNET AD και της TopCut MODIANO καθώς και της Μαριέττας Φαφούτη για τη μουσική και του Θεόφιλου Παπαστυλιανού για τη σκηνοθεσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here