INTERAMERICAN: Χορηγός της Λαμπαδηδρομίας Αιμοδοτών

Για μια ακόμη χρονιά η INTERAMERICAN υποστηρίζει τη μεγάλη εκδήλωση της ετήσιας λαμπαδηδρομίας που οργανώνουν οι Εθελοντές Αιμοδότες Ελλάδος.

Πρόκειται για τη 12η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία, που ξεκινά με την τελετή αφής στην πλατεία Συντάγματος την Παρασκευή 22 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί, αφού διατρέξει όλη την Ελλάδα, στις 3 Οκτωβρίου καταλήγοντας στη Πτολεμαΐδα.

Η INTERAMERICAN θα συνοδεύσει τη φλόγα με οχήματα του στόλου οδικής βοήθειας της εταιρείας μέχρι το Ξυλόκαστρο Κορινθίας, ενώ θα είναι συνοδός και σε περιφερειακές διαδρομές, στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη δυτική Ελλάδα και την Κρήτη, όπου μάλιστα η εταιρεία έχει τακτική, αναπτυγμένη συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο αιμοδοτών “Άγιος Ιωάννης” με σημαντική συγκομιδή μονάδων αίματος.

Στο πλαίσιο του ευρύτατου σχεδίου εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας η INTERAMERICAΝ προτάσσει την αιμοδοσία ως πράξη κορυφαίας εθελοντικής συνεισφοράς, συγκεντρώνοντας σε ετήσια βάση πάνω από 200 μονάδες αίματος. Η τράπεζα αίματος του Συλλόγου Υπαλλήλων της εταιρείας υποστηρίζει πλήθος κρίσιμων περιστατικών με παροχή μονάδων, ενώ διενεργεί τακτικές αιμοδοσίες εντός της εταιρικής κοινωνίας.

Σημειώνεται ότι η λαμπαδηδρομία θα περάσει φέτος τα ελληνικά σύνορα μπαίνοντας σε Βουλγαρία και Τουρκία, με στόχο να θεσμοθετηθεί ως διεθνής από την Παγκόσμια Οργάνωση (FIODS) στην οποία ανήκει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ