Η Fiat στο «Διαθρησκευτικό Αγώνα για την Ειρήνη»

Η Fiat θα συμμετάσχει ως Κορυφαίος Συνεργάτης στο «Διαθρησκευτικό Αγώνα για την Ειρήνη» τη Δευτέρα, 1η Σεπτεμβρίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης. Με υποστηρικτές το Δήμο της Ρώμης, την CONI, τη FIGC και τη Lega Serie A, η εκδήλωση έχει ως σκοπό να αξιοποιήσει την επικοινωνιακή δύναμη του αθλητισμού – και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου – για να προωθήσει τις αρχές της αδελφοσύνης και της αλληλεγγύης. Η πίστη – κάθε είδους – θα γίνει ένα στοιχείο σύνδεσης και μια ευκαιρία για αμοιβαίο εμπλουτισμό στην καθημερινή ζωή και στον αθλητισμό.

Για αυτήν την ευκαιρία η Fiat θα διαθέσει στους οργανωτές μερικά Ducato Panorama κι ένα στόλο από Panda, ειδικά διακοσμημένα με το λογότυπο της Fiat και του «Διαθρησκευτικού Αγώνα για την Ειρήνη», που θα μεταφέρουν τους ποδοσφαιριστές προς και από το Ολυμπιακό στάδιο. Αυτού του είδους οι υπηρεσίες δεν είναι κάτι το καινούριο για το μικρό Fiat το οποίο, μαζί με άλλα μοντέλα της Fiat, έχει υπάρξει μέρος του επίσημου στόλου που μεταφέρει την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ιταλίας σε επίσημους και φιλικούς αγώνες και σε προπονητικές εγκαταστάσεις από το 2011.

Το μήνυμα της ειρήνης εξακολουθεί να διαδίδεται στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας μέσω μιας πρωτοβουλίας με το σύνθημα “Have fun in Peace”. Αυτό είναι το μήνυμα που η Fiat θα ζητήσει από τους φίλους της στο Facebook να διαδώσουν στο διαδίκτυο. Από την 1η Σεπτεμβρίου όποιος αντικαθιστά την εικόνα του προφίλ του με το Panda διακοσμημένο με το #havefuninpeace, μπορεί να είναι ο πρωταγωνιστής σε μία ευχάριστη έκπληξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ