Η INTERAMERICAN στηρίζει την Ανοιχτή Αγκαλιά

H MKO των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής “Ανοιχτή Αγκαλιά” οργανώνει, υπέρ των κοινωνικών σκοπών του οργανισμού, την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού συναυλία με τη Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” και βασικό ερμηνευτή των τραγουδιών του μεγάλου μουσικοσυνθέτη τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Συμμετέχουν η Σοφία Παπάζογλου και η Μπέττυ Χαρλαύτη. Η συναυλία, που έχει τιτλοφορηθεί με την ποιητική ρήση “Θέλει Αρετήν και Τόλμην η Ελευθερία”, είναι εντεταγμένη στο πρόγραμμα του Ελληνικού Φεστιβάλ και οργανώνεται υπό την αιγίδα του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών “Π. & Α. Κυριακού”.

Σημειώνεται ότι το Σωματείο “Ανοιχτή Αγκαλιά” δραστηριοποιείται από το 1994 αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες παροχής κοινωνικών υπηρεσιών υγείας. 780 μέλη και 440 εθελοντές ιατροί και νοσηλευτές υποστηρίζουν τις δράσεις της οργάνωσης, που αφορούν στην υποστήριξη νοσηλευομένων παιδιών και των οικογενειών τους, στην ανάπτυξη προγραμμάτων πρωτοβάθμιας υγείας και πρόληψης στις ακριτικές περιοχές της χώρας μας και στη βελτίωση της νοσηλείας στα παιδιατρικά νοσοκομεία.

Η INTERAMERICAN υποστηρίζοντας την εκδήλωση συνδυάζει τη σταθερή επί πολλά χρόνια χορηγική σύνδεσή της με την “Ανοιχτή Αγκαλιά” και τη σχέση που έχει αναπτύξει με τη Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης”, στη βάση του τρίπτυχου υγεία-παιδεία-πολιτισμός που η εταιρεία υπηρετεί με το σχέδιο κοινωνικής υπευθυνότητας “Πράξεις Ζωής”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here