ΑΥΡΑ: Επενδύει σε 24% λιγότερο πλαστικό

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 45 χρόνια στην ελληνική αγορά, εξελίσσει την εταιρική κοινωνική της υπευθυνότητα, ιδιαίτερα στις μέρες μας που η προστασία του περιβάλλοντος γίνεται όλο και πιο επιτακτική, μέσω του λανσαρίσματος της νέας φιάλης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ με 24% λιγότερο πλαστικό. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ καινοτομεί και λανσάρει τη νέα φιάλη στις συσκευασίες 500ml και 1,5L, που αποτελούν 86% του συνολικού του όγκου παραγωγής.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ παράγεται στη μονάδα παραγωγής της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Αίγιο, όπου έχει πραγματοποιηθεί επένδυση ύψους 3 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση τόσο του μηχανολογικού εξοπλισμού της μονάδας, όσο και των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Η νέα καινοτόμος φιάλη συμβάλλει στην μείωση των εκπομπών αερίων ρύπων κατά 23,81%, ενώ μέσω του ειδικού σχεδιασμού της βοηθά στη μείωση του όγκου των απορριμμάτων, δίνοντας τη δυνατότητα στον καταναλωτή να ελαχιστοποιεί τον όγκο της με μία μόνο κίνηση.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ συνεχίζει να φροντίζει το περιβάλλον, επεκτείνοντας την υπεύθυνη περιβαλλοντική του στρατηγική, και συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητάς μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here