Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον

Την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στις 19.00, πραγματοποιείται η 5η τελετή απονομής για τα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον» σε ειδική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) (www.paseppe.gr) συντόνισε για πέμπτη συνεχή φορά την αξιολόγηση των υποψηφίων για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε συνεργασία με εκπροσώπους πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, κλαδικών και επιστημονικών φορέων.

Τα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον» πρωτοεμφανίστηκαν το 1987 ως «European Better Environment Awards». Πρόκειται για ένα Ευρωπαϊκό θεσμό εξαιρετικά σημαντικό για την υιοθέτηση και την υλοποίηση περιβαλλοντολογικών πολιτικών από τις Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις και έχει ως στόχο να τις παρακινήσει στην υιοθέτηση πολιτικών προστασίας του περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης.

Οι  κατηγορίες στις οποίες διαγωνίστηκαν οι υποψήφιες επιχειρήσεις είναι:

1.    Βραβείο Οργάνωσης και Διοίκησης
(Management award for sustainable development)
2.    Βραβείο Προϊόντος
(Product Award for sustainable development)
3.    Βραβείο Διεργασίας
(Process award for sustainable development)
4.    Υποκατηγορία Βιοποικιλότητα:

Για πρώτη φορά φέτος, παράλληλα με τα Ευρωπαϊκά Βραβεία, ο ΠΑΣΕΠΠΕ διοργάνωσε τα «Ελληνικά Βραβεία για το Περιβάλλον» στις κατηγορίες:

1.    Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης
2.    Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄και Β΄βαθμού

Τα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον» αλλά και τα «Ελληνικά Βραβεία για το Περιβάλλον» τελούν υπό την αιγίδα των υπουργείων Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Εσωτερικών και Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Η τελετή απονομής έχει την ευγενική χορηγία των ΔΕΗ., WIND, EM GOLDEX, ENVITEC A.E., ΓΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΤΕ, POLYECO Α.Ε., ARCHIRODON, ASE SYNERGY CONSULTING Α.Ε., INTRAKAT και ARVIS SOLAR ΕΠΕ.

Την επικοινωνία και την προβολή της τελετής απονομής των βραβείων προσφέρουν η ΝΕΡΙΤ, το ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ και η εφημερίδα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, τα AD BUSINESS, CSR REVIEW, CSR WEEK και CSRnews.gr, το Reporter.gr, η ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ PRESS, το WATER & WASTE, η GLOBAL SUSTAIN

Οι εκτυπώσεις των εντύπων της εκδήλωσης είναι ευγενική προσφορά της PressiousArvanitidis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here