Εξάπλωση για το «Φαγητό από καρδιάς»

O Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, Ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation βρέθηκε στην Αθήνα στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου και βοήθησε ο ίδιος στη διανομή του καθημερινού σνακ σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού προγράμματος «Φαγητό από καρδιάς».

Το πρόγραμμα, που χρηματοδοτείται από το Stelios Philanthropic Foundation πιλοτικά για ένα έτος, ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Αθήνα μέσα στο καλοκαίρι και έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 900 δικαιούχους χωρίς καμία διάκριση.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του και βλέποντας τη θερμή υποδοχή του προγράμματος στην Αθήνα, ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου ανακοίνωσε την περεταίρω υποστήριξη της δράσης προσφέροντας τη δυνατότητα σε ελεύθερους επαγγελματίες (με ΑΦΜ) να ανοίξουν νέα σημεία διανομής με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchise).

Με αφορμή την επίσκεψή του στην Αθήνα, ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε:  «Με το πρόγραμμα Φαγητό από Καρδιάς, θέλουμε να συνεισφέρουμε στην κάλυψη μιας βασικής ανάγκης των συνανθρώπων μας να έχουν αδιακρίτως έστω ένα μικρό γεύμα. Βλέποντας τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου θέλω να βοηθήσω στην επέκταση του προγράμματος στα Δυτικά Προάστια και στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά μέσω της μεθόδου του franchise. Καλώ λοιπόν αιτήσεις ενδιαφέροντος από συνανθρώπους μας που θέλουν να βοηθήσουν την κοινωνία αλλά και έχουν ανάγκη να απασχοληθούν αποκτώντας ένα μηνιαίο εισόδημα (ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή και τη ζήτηση) της τάξης των 1.500 – 2.000 €».

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι ελεύθεροι επαγγελματίες με όλα τα παραστατικά της εφορίας, να διαθέτουν κατάλληλο χώρο (το σπίτι τους ή ένα άδειο κατάστημα) για τη διανομή του φαγητού και να έχουν γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών και Αγγλικών. Το Stelios Philanthropic Foundation θα προσφέρει όλη την υλικοτεχνική υποδομή (ηλεκτρονικό υπολογιστή για τις αιτήσεις, εκπαίδευση στο πρόγραμμα, ψυγεία για τη φύλαξη των τροφίμων και τα τρόφιμα που παράγονται σε κεντρικό εργοστάσιο και παραδίδονται καθημερινά) καθώς και ένα μηνιαίο εισόδημα στον ελεύθερο επαγγελματία για τη λειτουργία του κέντρου διανομής. Αίτηση ενδιαφέροντος μπορούν να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι στο e-mail mikaela.chronopoulou@easygroup.co.uk.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ