Η Κωτσόβολος στηρίζει την «Κιβωτό του Κόσμου»

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής περιόδου, η Κωτσόβολος ενισχύει την «Κιβωτό του Κόσμου», έναν από τους βασικούς της κοινωνικούς εταίρους, μέσα από δύο σημαντικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η αρχή έγινε με τη λειτουργία του νέου ξενώνα της «Κιβωτού», στη Χίο, ο οποίος εγκαινιάστηκε στις 10 Σεπτεμβρίου. Η «Κιβωτός του Αιγαίου», όπως ονομάστηκε, εξοπλίστηκε με ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές από την Κωτσόβολος.

Παράλληλα, η εταιρεία με τη βοήθεια των εργαζομένων της, επανέλαβε και φέτος την περυσινή πρωτοβουλία, «γεμίζοντας μια Κιβωτό με σχολικά». Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Οργάνωσης, παραδόθηκε μισός τόνος σχολικών ειδών από αντιπροσωπεία εθελοντών της Κωτσόβολος.

Με αφορμή την ολοκλήρωση των δύο παράλληλων δράσεων, η Πρεσβυτέρα Σταμάτη Γεωργαντή, Πρόεδρος της «Κιβωτού του Κόσμου», δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε την προσφορά της Κωτσόβολος σε ηλεκτρικά και σχολικά είδη, η οποία ενίσχυσε για μία ακόμη φορά συνολικά το έργο μας. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία και τους εθελοντές της που στέκονται πάντα δίπλα στην προσπάθειά μας για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών, που τόσο μας έχουν ανάγκη!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here