EASY: Στήριξη στον Σύλλογο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” με την έγκριση της οργάνωσης Susan G. Komen® διοργανώνει τον Αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, Greece Race for the Cure®, με την υποστήριξη του easy 97,2.

Ο φετινός αγώνας, που τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας, αποτελείται από έναν Αγώνα Δρόμου 5χλμ και έναν Περίπατο 2χλμ και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014, στις 10:30 π.μ. στο Ζάππειο. Ο easy θα συμμετέχει με την ομάδα Easy Runners!

Η διοργάνωση στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον καρκίνο του μαστού, την ενημέρωση για την ασθένεια και τις μεθόδους πρόληψης-έγκαιρης διάγνωσής της, καθώς και τη συγκέντρωση οικονομικών πόρων για την υλοποίηση προγραμμάτων ενάντια στον καρκίνο του μαστού και είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Κάθε χρόνο, άντρες, γυναίκες και παιδιά συγκεντρώνονται για να τιμήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, να συμβάλλουν στην παγκόσμια μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού και να στείλουν το δικό τους μήνυμα. Σημειώνεται πως στον περσινό αγώνα Greece Race for the Cure® συμμετείχαν 15.000 άτομα. Στόχος μας φέτος είναι να είμαστε περισσότεροι από 20.000!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ