Σύμπραξη για τους ηλικιωμένους

Εκδήλωση ενημέρωσης οργανώνουν η INTERAMERICAN -ως χορηγός- και το Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής “Prolepsis”, με τη συνεργασία του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, για την ορθή χρήση των φαρμάκων κατά την τρίτη ηλικία. Εκτός του εκπαιδευτικού περιεχομένου της εκδήλωσης, που βασίζεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Alpha-to-Omega-New pathways towards volunteering and life learning for senior European citizens” και αφορά ειδικότερα στον τρόπο αναγνώρισης των συμπτωμάτων που επιφέρει η ακατάλληλη χρήση των φαρμάκων και στις σχετικές πρακτικές συμβουλές, η INTERAMERICAN μετά την εκδήλωση οργανώνει με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου δωρεάν αντιγριπικό εμβολιασμό ηλικιωμένων. Πρόκειται για μια κοινωνική συνεισφορά με την εθελοντική συμβολή ιατρικού προσωπικού του πολυϊατρείου MEDIFIRSΤ, το οποίο ανήκει στις υποδομές πρωτοβάθμιας υγείας της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι η INTERAMERICAN συνεργάζεται για δεύτερη χρονιά με το Ινστιτούτο “Prolepsis” για την ανάπτυξη ευρύτερης καμπάνιας σε ΚΑΠΗ Δήμων της Αττικής – φέτος για την ορθή χρήση φαρμάκων. Η εταιρεία έχει θέσει σε προτεραιότητα την κάλυψη αναγκών της τρίτης ηλικίας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητας που αναλαμβάνει για την πρόληψη και την υγεία, ως μέρος του σχεδίου ΕΚΕ “Πράξεις Ζωής”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο 1ο ΚΑΠΗ Ελληνικού-Αργυρούπολης την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου και θα ακολουθήσει η προσφορά του αντιγριπικού εμβολιασμού με βάση τον κατάλογο ενδιαφερομένων που συμπληρώνει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ