Marks & Spencer: Φιλανθρωπικός περίπατος

Στο πλαίσιο της διεθνούς συνεργασίας με τη UNICEF, τα Marks & Spencer Ελλάδος διοργάνωσαν την Κυριακή 5 Οκτωβρίου ένα φιλανθρωπικό περίπατο 10χλμ. για τους εργαζομένους τους, πραγματοποιώντας έτσι ένα «μικρό βήμα»  για τη βελτίωση της ζωής εκατομμύριων παιδιών που στερούνται το δικαίωμα της εκπαίδευσης.

Ο φιλανθρωπικός περίπατος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας των M&S, “One Small Step”, που στόχο έχει να ενθαρρύνει εργαζόμενους & καταναλωτές να υποστηρίξουν τη UNICEF να παράσχει εκπαίδευση σε ευάλωτα παιδιά από όλο τον κόσμο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους.

Με αφετηρία το κατάστημα των M&S στην Ερμού 33-35, οι εργαζόμενοι των Marks & Spencer από τα καταστήματα & τα κεντρικά γραφεία περπάτησαν μαζί με τις οικογένειες και τους φίλους τους μέχρι το Λόφο του Φιλοπάππου, μεταφέροντας το μήνυμα της αλληλεγγύης στο κέντρο της Αθήνας.

Τον φιλανθρωπικό περίπατο των M&S στήριξαν ενεργά πολύτιμοι συνεργάτες, όπως το fygame.gr, τα Starbucks, τα Sephora, το Fabrica de Vino, το Barley Cargo, το εστιατόριο Βυζαντινό στο ξενοδοχείο Hilton, το εστιατόριο Καπετάν Fishaei η Οδέσσους Α.Ε, η ΓΕΝΙΚΗ ΕΞΥΠΠ, η εταιρεία Stabatos & τα ξενοδοχεία Civitel, Sun Beach Hotel Ρόδου, Airotel Group, Fresh Hotel και Amarilia, προσφέροντας εθελοντικά μικρά αναμνηστικά δώρα στους συμμετέχοντες. Παράλληλα, το πρακτορείο Photo Effect ανέλαβε τη φωτογραφική κάλυψη του περιπάτου.

Η καμπάνια “One Small Step” συμβαδίζει με το ηθικό και περιβαλλοντικό πρόγραμμα των Marks & Spencer, Plan A, το οποίο στοχεύει να κάνει τα M&S την πιο βιώσιμη εταιρεία λιανικής πώλησης στον κόσμο έως το 2015.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ