Βράβευση για τη Mars Hellas

Με το χρυσό βραβείο (Golden Award) Επιχειρηματικής Ηθικής βραβεύτηκε η MARS Hellas, προσθέτοντας έναν ακόμα έπαινο στη μεγάλη συλλογή με διακρίσεις από το διεθνή επιχειρηματικό κόσμο. Το βραβείο για τη MARS Hellas παρέλαβε ο Terry Seremetis, Γενικός Διευθυντής Mars Hellas, από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής (EBEN GR) σε ειδική τελευτή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, παρουσία πλήθους προσωπικοτήτων της ελληνικής επιχειρηματικής, οικονομικής και πολιτικής κοινότητας.

Η Mars Hellas επί σειρά ετών πιστοποιείται από το EBEN GR σύμφωνα με το μοντέλο SEE G (Social -Environmental – Ethical – Governance), γεγονός που καταδεικνύει την προσήλωσή της στις αρχές της αειφορίας.

Με τη διάκριση αυτή η εταιρεία αποδεικνύει για μία ακόμα φορά τη συνέπεια της όχι μόνο απέναντι στους καταναλωτές της, ακολουθώντας την απαράβατη αρχή της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της, αλλά και έναντι του επιχειρηματικού γίγνεσθαι αποδεχόμενη και προβάλλοντας σε κάθε ευκαιρία τις ηθικές αξίες του επιχειρείν και της κοινωνικής ευημερίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ