Hydrate for Hope 2014

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Murad στην Ελλάδα συμμετέχει σε προγράμματα στήριξης, ενημέρωσης και πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού με την ειδική συσκευασία “Hydrate for Hope”.

Από το 2011, με πρωτοβουλία του Dr Murad, ξεκίνησε η συνεργασία της Murad Inc.με το City of Hope στο Los Angeles, ένα πρωτοποριακό, θεραπευτικό και εκπαιδευτικό κέντρο για τον καρκίνο, τον ιό HIV / AIDS και άλλες σοβαρές ασθένειες, προκειμένου να εξασφαλιστούν κεφάλαια για το ίδρυμα.

Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε και η ειδική συσκευασία “Hydrate for Hope” που από πέρυσι διανέμεται και εκτός Ηνωμένων Πολιτειών, δίνοντας τη  δυνατότητα σε καθένα από εμάς να συμμετέχει ενεργά, αφού από τις πωλήσεις της ειδικής συσκευασίας διατίθεται το 10% των εσόδων σε τοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα με προγράμματα στήριξης, ενημέρωσης και πρόληψης γυναικών με καρκίνο μαστού.

Η ειδική συσκευασία “Hydrate for Hope” περιλαμβάνει την υπέρ-ενυδατική κρέμα προσώπου Hydro-Dynamic Ultimate Moisture Cream / 50 ml σε κανονική συσκευασία και μέσα σε ένα κομψό ροζ τσαντάκι στην προνομιακή τιμή των €49, αντί των €59 που έχει το μεμονωμένο προϊόν!

Ο Dr Murad μέσα στη μακρόχρονη πορεία του και έχοντας κουράρει προσωπικά καρκινοπαθείς, διαπίστωσε ότι έχουν ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα, εξαιτίας των παρενεργειών από τις θεραπείες στις οποίες υποβάλλονται. Για το λόγο αυτό επέλεξε την Hydro-Dynamic Ultimate Moisture Cream, πλούσια κρέμα που ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα και «κλειδώνει» την υγρασία για περισσότερο από 8 ώρες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ