Η Samsung κατά του Ebola!

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει 3,000 smartphones, αξίας περίπου 1 εκατομμυρίου δολαρίων, για την υποστήριξη της μάχης κατά του ιού Ebola. Οι συσκευές θα δοθούν στο Γραφείο του ΟΗΕ για τον Συντονισμό των Ανθρωπιστικών Υποθέσεων (OCHA) και θα χρησιμοποιηθούν στο “Humanitarian Connectivity Project”, το οποίο παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια σε πληγείσες περιοχές, μέσω φορητών συσκευών.

Τα smartphones, μοντέλα GALAXY S3 Neo, θα δοθούν σε 60 κλινικές, οι οποίες αντιμετωπίζουν τον ιό Ebola στις χώρες Γουινέα, Λιβερία και Σιέρα Λεόνε. Εγκαθιστώντας την εφαρμογή των Ηνωμένων Εθνών, Smart Health Pro, το ιατρικό προσωπικό μπορεί να χρησιμοποιήσει τα smartphones για να διευκολύνει τη θεραπεία των ασθενών και να συγκεντρώσει χρήσιμα ιατρικά δεδομένα, ενώ οι ίδιοι οι ασθενείς που βρίσκονται σε απομόνωση είναι σε θέση να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους, χρησιμοποιώντας τις συσκευές.

Όλα τα smartphones θα καταστραφούν, μόλις το ξέσπασμα του ιού υποχωρήσει.

Η Samsung υποστηρίζει, επίσης, εύρος προσπαθειών για την αντιμετώπιση του Ebola στην Αφρική, όπως η οικονομική υποστήριξη για την αγορά στολών στη Γκάνα και για τη διανομή απολυμαντικών χεριών στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Επιπλέον η εταιρεία έχει ανακοινώσει μια υπηρεσία SMS για τον ιό Ebola που είναι διαθέσιμη στη Νότια Αφρική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here