Σε εξέλιξη ο διαγωνισμός Young Business Talents

Συνεχίζονται οι εγγραφές μαθητών Λυκείων και των καθηγητών τους, στον Διεθνή καινοτόμο Διαγωνισμό YOUNG BUSINESS TALENTS, που διεξάγεται φέτος για δεύτερη χρονιά και στη χώρα μας.

Καθημερινά, στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού (www.youngbusinesstalents.com/gr – ‘Εγγραφή Ομάδων’) εγγράφονται δεκάδες μαθητές Λυκείων (όλων των τύπων) από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, σχηματίζοντας τις ομάδες- ‘εταιρίες’, μέσω των οποίων θα έχουν την ευκαιρία να διοικήσουν επί 4 μήνες τη δική τους εικονική επιχείρηση στο διαδίκτυο, σε ανταγωνισμό.

Και όλα αυτά, σε μια πιστή αναπαράσταση της αγοράς, με τη χρήση ενός Επιχειρηματικού Προσομοιωτή (Business Simulator) 3ης γενιάς, που αναπτύχθηκε από την PRAXIS MMT – ηγέτιδα εταιρία παγκοσμίως, στην ανάπτυξη προηγμένων προσομοιωτών και μεθοδολογιών εκπαίδευσης.

Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του ΙΝΕΔΙΒΙΜ (Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης) φορέα εποπτευόμενου από το Υπουργείο Παιδείας και παρέχεται δωρεάν σε όλα τα Λύκεια της χώρας με την ευγενική χορηγία της NIVEA.

Οι εγγραφές των μαθητών και των καθηγητών τους, γίνονται στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.youngbusinesstalents.com/gr και θα διαρκέσουν έως τις 31 Οκτωβρίου 2014.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 10 Νοεμβρίου και θα τρέξει μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου online στο Διαδίκτυο, για να καταλήξει στον μεγάλο Εθνικό Τελικό, στις 28 Μαρτίου 2015, με τη συμμετοχή των 75 επικρατέστερων ομάδων, από όλη την Ελλάδα.

Ο διεθνής θεσμός, YOUNG BUSINESS TALENTS (ΥΒΤ) διοργανώθηκε για πρώτη φορά πέρσι και στην Ελλάδα, σημειώνοντας αξιοσημείωτη επιτυχία, αφού συμμετείχαν περίπου 1.200 μαθητές, από όλη την επικράτεια, σχηματίζοντας 350 ‘ομάδες – εταιρίες’ !

Πέρα από την εμπειρία και τη γνώση, οι μαθητές των ομάδων που θα φτάσουν στον Τελικό όπως και οι καθηγητές τους, θα λάβουν Δίπλωμα Συμμετοχής, ενώ μεταξύ των 15 πρώτων ομάδων, θα διανεμηθούν και Χρηματικά Βραβεία (ύψους 7.000 Ευρώ συνολικά).

Η πρωτοβουλία YOUNG BUSINESS TALENTS (ΥΒΤ) είναι μία κοινωνική συνεισφορά της NIVEA, που κάνει διαθέσιμο δωρεάν, σε χιλιάδες μαθητές Λυκείων τον Προσομοιωτή, ένα καινοτόμο και απόλυτα πρακτικό εργαλείο εκπαίδευσης στην Επιχειρηματικότητα και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here