Χαμόγελο: Δίπλα στον μικρό Πανούλη

Ο Πανούλης, μόλις 26 μηνών, δίνει μάχη για τη ζωή του, στο νοσοκομείο NECKER της Γαλλίας, εν αναμονή μεταμόσχευσης νεφρού. Νοσηλεύεται από τον Σεπτέμβριο του 2012, όπου κάνει αιμοκάθαρση 3 φορές την εβδομάδα με καθετήρα στην καρδιά.

Στη μάχη για τη ζωή του Πανούλη βρίσκεται «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το γραφείο του Πρωθυπουργού, το Υπουργείο Υγείας, ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων και πλήθος κόσμου.

Ζητάμε από τις γαλλικές αρμόδιες αρχές και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να επιληφθούν προσωπικά του θέματος και να δώσουν άμεσα τη λύση!

Η έκκληση της μητέρας αναφέρει: «Με σπαραγμό, οδύνη και αγωνία κάνουμε τη μεγαλύτερη έκκληση που υπάρχει για λύση σήμερα, τώρα! Βρισκόμαστε με το μωρό μας Πανούλη στη Γαλλία εδώ και 25 μήνες, να δίνει ασύλληπτες μάχες για τη ζωή του που βρίσκεται να κρέμεται σε μια κλωστή, κάθε λεπτό. Η Παναγιά μας, προστάτιδα πάντα δίπλα του με φανερά θαύματα. Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριε Υπουργέ Υγείας, εξαντλήστε τα πάντα ώστε να δοθεί λύση σήμερα, τώρα! Ο Πανούλης μας, το λουλουδάκι μας, εν έτη 2014, μόλις 26 μηνών και από 7 μηνών στο σταυρό, ακόμη σήμερα δεν έχει μεταμοσχευτεί! Γιατί;;; Κάνουμε τη μεγαλύτερη έκκληση να δοθεί λύση τώρα και να γυρίσουμε γρήγορα καλά κοντά σας. Η φωνή μας και η καρδιά μας στην Ελλάδα, ο κύριος Παπαστάμου από το γραφείο του Πρωθυπουργού και ο κύριος Γιαννόπουλος από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να καλέσουν στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» που λειτουργεί καθημερινά, πανελλαδικά, όλο το 24ωρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here