Διαδρομή Προσφοράς από τον ΟΠΑΠ

Η ΟΠΑΠ  Α.Ε. στηρίζει και φέτος ως Μέγας Χορηγός τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, συνδέοντας για πρώτη φορά την αθλητική διοργάνωση με το Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που αναπτύσσει.

Αυτή τη χρονιά, ο Μαραθώνιος της Αθήνας θα αποτελέσει μια γιορτή όχι μόνο για τους συμμετέχοντες δρομείς αλλά για ολόκληρη τη χώρα, καθώς κάθε βήμα μετράει και οδηγεί στην ανακαίνιση των δύο Πανεπιστημιακών Παιδιατρικών νοσοκομείων «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού».

Συγκεκριμένα, η ΟΠΑΠ Α.Ε. μέσω της εφαρμογής «Διαδρομή Προσφοράς», δίνει σε όλους τη δυνατότητα να μετρούν καθημερινά τα βήματα που πραγματοποιούν και τα μετατρέπει αυτόματα σε οικονομική ενίσχυση για το έργο της ανακαίνισης των δυο παιδιατρικών νοσοκομείων.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι ανεξάρτητα από τον συνολικό αριθμό βημάτων και μόνο για κάθε download της εφαρμογής «Διαδρομή Προσφοράς»  στο κινητό, η ΟΠΑΠ θα προσφέρει ένα ευρώ για το συγκεκριμένο πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο.

Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν και να επικοινωνήσουν  τη συμμετοχή τους στη δράση της ΟΠΑΠ μέσω των social media, καλώντας ακόμα περισσότερους να πάρουν μέρος στην διαδρομή προσφοράς για τα παιδιά.

Η εφαρμογή «Διαδρομή Προσφοράς» μπορεί να “κατέβει” δωρεάν μέσα από τον σύνδεσμο «www.diadromiprosforas.gr».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here