Samsung: Διεύρυνση συνεργασίας στους Παραολυμπιακούς

Η Samsung Electronics Co., Ltd., Παγκόσμιος Χορηγός των Παραολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία εξοπλισμού Ασύρματης Επικοινωνίας, ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας με τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή για τη διεύρυνση της χορηγίας της ως τους Παραοπλυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Για τα επόμενα έξι χρόνια ισχύος της συμφωνίας, η Samsung, ως υποστηρικτής της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής από το 2006, θα διατηρήσει τη θέση της ως ένας από τους Επίσημους Παγκόσμιους Χορηγούς των Παραολυμπιακών Αγώνων, στην κατηγορία «Εξοπλισμού Ασύρματης Επικοινωνίας και Εξοπλισμού Πληροφορικής», συμπεριλαμβάνοντας smartphones, tablets, laptops, προσωπικούς υπολογιστές, εκτυπωτές και άλλες συσκευές πληροφορικής.

«Η Samsung έχει ως στόχο να υποστηρίζει τους αθλητές στη διάδοση του πάθους και της αφοσίωσής τους, μέσα από την ασύρματη τεχνολογία, εμπνέοντας τους φίλους των Παραολυμπιακών Αγώνων παγκοσμίως», σημείωσε ο Younghee Lee, Executive Vice President of Global Marketing, IT & Mobile Division της Samsung Electronics. «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επέκταση της συνεργασίας μας με τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή και σχεδιάζουμε μια σειρά από σημαντικά προγράμματα, μαζί με τους Παραολυμπιακούς αθλητές, προκειμένου να τιμήσουμε τη συμμετοχή τους και το Παραολυμπιακό πνεύμα».

Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, Sir Philip Craven, ανέφερε ότι «Η Samsung, με την ασύρματη τεχνολογία της έχει προσφέρει αξέχαστες στιγμές στις τελευταίες πέντε διοργανώσεις των Παραολυμπιακών Αγώνων. Μέσα από την υλοποίηση διάφορων προγραμμάτων, η Samsung έχει καταφέρει να παρουσιάσει στον κόσμο την καθημερινή ζωή των Παραολυμπιακών αθλητών, πριν και κατά τη διάρκεια των Αγώνων. Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε και εμπνέουμε περισσότερο κόσμο να ασχοληθεί με το Παραολυμπιακό Κίνημα και τους Αγώνες, μαζί με τη Samsung».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ