Επιτυχές το Φεστιβάλ Κίνησης!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ Κίνησης «Άλλαξε στάση. Μπες στη δράση!» που πραγματοποιήθηκε από τις 15 έως και τις 19 Οκτωβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Στις 5 μέρες που διήρκεσε το Φεστιβάλ, πάνω από 20.000 μικροί και μεγάλοι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μια σειρά από δραστηριότητες και παιχνίδια, και να ενημερωθούν για τη σημασία της κίνησης, της ισορροπημένης διατροφής και του Ενεργειακού Ισοζυγίου από επιστήμονες από το χώρο της άσκησης και της διατροφής. Συνολικά, υπολογίζεται ότι καταναλώθηκαν πάνω από 2.400.000 θερμίδες, ενώ οι συμμετέχοντες έκαναν πάνω από 20 εκατομμύρια βήματα!

Το Φεστιβάλ Κίνησης «Άλλαξε στάση. Μπες στη δράση!» τέλεσε υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του QualityNet Foundation, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού για τη διατροφή, την ανάπτυξη και θρέψη παιδιών και εφήβων «Η Διατροφή του Παιδιού» και της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας (ΕΙΕΠ). Υποστηρίχθηκε από το The Coca-Cola Foundation, το διεθνές ίδρυμα της The Coca-Cola Company με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, το οποίο μεταξύ άλλων, στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τη σημασία του ενεργειακού ισοζυγίου και ενθαρρύνουν την υιοθέτηση ενός πιο ενεργού τρόπου ζωής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here