WIND Running Team: Κορυφαίοι αθλητές στον Μαραθώνιο

Ανάμεσα στους 35.000 δρομείς του 32ου Μαραθώνιο της Αθήνας  θα βρεθούν η πανελληνιονίκης Μαραθωνοδρόμος Μάγδα Γαζέα, η πρωταθλήτρια μεγάλων αποστάσεων Αναστασία Καρακατσανη,και ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Μαραθώνιο δρόμο Μιχάλης Παρμάκης, οι οποίοι θα τρέξουν με τα χρώματα της WIND Running Team.

Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση την Κυριακή 9 Νοεμβρίου ο Μιχάλης Παρμάκης του ΜΕΑΣ Τρίτων Θεσσαλονίκης και η Μάγδα Γαζέα αθλήτρια του συλλόγου Α.Γ.Ε. Ζακύνθου θα φορέσουν τα αθλητικά τους παπούτσια για να καλύψουν την αυθεντική διαδρομή του Μαραθωνίου και να υπερασπιστούν τους τίτλους του ενώ η νεαρή αθλήτρια του Γ.Σ. Τριάλων Αναστασία Καρακατσάνη θα λάβει μέρος στον αγώνα 10 χιλιομέτρων επιδιώκοντας την καλύτερή της επίδοση στην κατηγορία της. Στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση η Αναστασία Καρακατσάνη ήταν η Ελληνίδα, που τερμάτισε πρώτη στα 10χλμ  και η Μάγδα Γαζέα τερμάτισε πρώτη από τις Ελληνίδες αθλήτριες στον Μαραθώνιο με τα χρώματα της εταιρείας, σημειώνοντας χρόνο 2.46.07 ενώ ήταν η νικήτρια στον πρόσφατο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας με χρόνο 1.22.09. Νικητής στον Ημιμαραθώνιο του Μαΐου ήταν και ο Μιχάλης Παρμάκης που διένυσε την απόσταση σε 1.09.55 βγαίνοντας πρώτος και στη γενικής κατάταξης. Τώρα ο αθλητής θέλει να κυνηγήσει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015.

Η WIND Running Team είναι η πολυπληθέστερη ομάδα της διοργάνωσης και αριθμεί περισσότερους από 1.500 δρομείς κάθε ηλικίας, όχι μόνο έμπειρους αλλά και άπειρους, που για μία ακόμη φορά θα τρέξουν για καλό  σκοπό στις διαδρομές των 5χλμ., 10χλμ. και τον Μαραθώνιο στηρίζοντας το έργο των ιδρυμάτων «Ελίζα» και «Κιβωτό του κόσμου»

Για τη WIND, o Μαραθώνιος της Αθήνας, ο Αυθεντικός είναι στην πράξη  Ένας Αγώνας για Όλους. Σε λίγες ημέρες επαγγελματίες αλλά ερασιτέχνες αθλητές  θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της μεγαλύτερης γιορτής του Κλασικού αθλητισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ