Beiersdorf: Νέα Eco Friendly πολιτική αυτοκινήτων

Η Beiersdorf υλοποιεί φέτος το πρόγραμμα «Eco Friendly Car Policy», μέσω του οποίου θα βοηθήσει στη μείωση των εκπομπών CO2 στην ατμόσφαιρα, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες για την προστασία του περιβάλλοντος στη χώρα μας.

Η παραπάνω πρωτοβουλία αποτελεί μέρος μίας συνολικής προσπάθειας που αφορά τις ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Beiersdorf στην περιοχή της Νότιας Ευρώπης.

Ο «Πράσινος Στόλος» της Beiersdorf

Η «πράσινη πολιτική» για τα αυτοκίνητα αποτελεί για τη Beiersdorf μια πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας με ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία.

Η νέα πολιτική της Beiersdorf για τις χώρες της Νότιας Ευρώπης είναι να αντικαταστήσει τον στόλο της από αυτοκίνητα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, αξιοποιώντας τεχνολογίες diesel, φυσικό αέριο, hybrid, κλπ.. Στόχος της πολιτικής αυτής είναι μέχρι το 2018 να μειώσει το Περιβαλλοντικό Αποτύπωμα των αυτοκινήτων στα 95 g/km, πράγμα που θα εξοικονομήσει έως και 262 τόνους CO2 ετησίως (28%), ποσό το οποίο είναι ισοδύναμο των 20.150 δέντρων ετησίως.

Η Ελλάδα πρωτοπορώντας σε αυτήν την προσπάθεια, προχώρησε πρόσφατα στην ανανέωση του Εταιρικού Στόλου Αυτοκινήτων στην χώρα μας μειώνοντας το Μέσο Περιβαλλοντικό Αποτύπωμα των χρησιμοποιούμενων αυτοκινήτων από 144 g/km σε 94 g/km, καλύπτοντας σήμερα τον στόχο του 2018 και εξοικονομώντας από το 2015 έως και 55 τόνους CO2 ετησίως (35%), ποσό το οποίο είναι ισοδύναμο των 4.300 δέντρων ετησίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ