Δεσμός: Ψηφιακό εργαλείο προσφοράς

Ο Δεσμός κατασκεύασε ένα ψηφιακό εργαλείο που θα αλλάξει ριζικά τη διαδικασία της προσφοράς για όλους, αφού «παντρεύει αυτόματα» αγαθά και υπηρεσίες που προσφέρουν ιδιώτες και εταιρείες με ανάγκες οργανισμών κοινωνικής ωφέλειας.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν είδη σε πλεόνασμα (ενδεικτικά: τρόφιμα, είδη καθαριότητας, είδη προσωπικής υγιεινής, ηλεκτρονικό εξοπλισμό κ.ά.) που δεν τα χρειάζονται πια, αλλά είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα, ή εάν θέλουν να παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, ας επισκεφθούν το Desmos Direct (www.desmosdirect.org) για να δημιουργήσουν προφίλ και να αναρτήσουν την προσφορά σας!

Το Desmos Direct είναι ένα καινοτόμο online tool που “παντρεύει” αυτόματα τις ανάγκες κοινωφελών φορέων με την προσφορά ιδιωτών και εταιρειών: μέσα από το εύχρηστο προφίλ σας προσφέρετε ακόμα πιο εύκολα και αποτελεσματικά. Επισκεφθείτε σήμερα τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του Δεσμού στο www.desmosdirect.org και δείτε πώς η προσφορά σας μπορεί να πιάσει τόπο άμεσα και δημιουργικά!

To www.desmosdirect.org κατασκευάστηκε με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και του Katharina Turnauer Privatstiftung.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here