HSBC: Στήριξη στο MDA Ελλάς

60 εργαζόμενοι της HSBC έτρεξαν στους τρεις αγώνες των 5, 10 και 42 χιλιομέτρων του 32ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας στις 9 Νοεμβρίου 2014, με στόχο να συνδράμουν οικονομικά το MDA Ελλάς, το Σωματείο για τη Φροντίδα των Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις.

Το Sports & Social Club της HSBC στήριξε το MDA Ελλάς, καλύπτοντας το κόστος συμμετοχής για όποιον υπάλληλό της συμμετείχε στους αγώνες «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ».

Η HSBC από το 2009 υποστηρίζει το έργο του MDA, όταν το Σωματείο επιλέχθηκε από το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ και την Οργανωτική Επιτροπή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας ως μια από τις συνεργαζόμενες ΜΚΟ στο πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης.

Ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Marketing της HSBC Ελλάδος και Πρόεδρος του HSBC Sports & Social Club, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που τα τελευταία 6 χρόνια οι εργαζόμενοι της HSBC έχουν αγκαλιάσει με θέρμη τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και στηρίζουν ενεργά το όραμα και τους σκοπούς του MDA Ελλάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 60 δρομείς μας, που έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης, συμμετέχοντας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, μια διοργάνωση με συμβολικό χαρακτήρα».

Η κ. Βάνα Λαβίδα, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου MDA Ελλάς, δήλωσε: «Όταν ξεκίνησε η HSBC πριν από 6 χρόνια να συμμετέχει με την ομάδα MDA RUNNER στον κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, αριθμούσε 15 περίπου δρομείς. Σήμερα, 6 χρόνια μετά, οι 60 δρομείς της HSBC που επιλέγουν να είναι MDA RUNNERS στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο το έργο του MDA Ελλάς στέλνουν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης, που μας δίνει δύναμη και ελπίδα να προχωρήσουμε το δύσκολο δρόμο που έχουμε ξεκινήσει. Εύχομαι η πρωτοβουλία της HSBC να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και άλλων οργανισμών. Γιατί σημασία δεν έχει ΠΩΣ τρέχεις….. αλλά ΓΙΑΤΙ !  Ευχαριστώ θερμά την HSBC για την υποστήριξή της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ